Kennisbank:
Paginainhoud bewerken
Geplaatst door , Last modified by aan 18-02-2014 12:13

Klik in het Paginabeheer op een pagina uit het overzicht waarvan u de inhoud wilt bewerken.

De beheerpagina voor de inhoud van de webpagina wordt weergegeven.

Selecteer de tab "Inhoud" rechtsbovenin het scherm, als dat nog niet het geval is.

Afhankelijk van de opzet van de website en het CMS, kunnen er ook meerdere sub tabs worden weergegeven.
Selecteer ook hier "Inhoud".

De tekstverwerker van de pagina wordt weergegeven.

Naast de standaard mogelijkheden die de tekstverwerker biedt, kunt u: