Wat te doen bij problemen met het CMS?
Geplaatst door Eric Hes, Last modified by Eric Hes aan 14-11-2016 17:43

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je problemen ondervindt bij het werken in het CMS. Voorbeelden van problemen:

• Het is minder snel dan gebruikelijk.
  • Het loopt regelmatig vast.
  • Afbeeldingen kunnen niet geüpload worden.

Dit kan uiteenlopende oorzaken hebben, bijvoorbeeld:

• Een probleem met je computer of software op je computer.
  • Een probleem met je internetverbinding.
  • Een technisch probleem op de server.

Voordat je contact met ons opneemt of een ticket aanmaakt willen we je vragen eerst de volgende dingen uit te voeren of te controleren.

1. Log uit uit het CMS en start je computer helemaal opnieuw op.

2. Controleer de versie van je browser.

3. Controleer of de afbeeldingen die je wilt uploaden niet te groot zijn.

4. Controleer je internetverbinding.

Het je met geen van bovenstaande aanbevelingen het probleem kunnen oplossen? Maak dan een ticket aan.

Wij vragen je in het ticket altijd de volgende gegevens te vermelden:

1. Het besturingssysteem + de versie waar je mee werkt (bijvoorbeeld: Windows 7, Windows 10 etc.).
  2. De browser + de versie waar je mee werkt (bijvoorbeeld: Chrome versie 51, Edge 11, Safari 8 etc.).

Deze gegevens kun je eenvoudig opvragen door naar deze website te gaan:

Daarnaast uiteraard een gedetailleerde beschrijving van het probleem, eventueel met één of meer screenshots.