Kennisbank: Algemeen
Leeg cache van Safari op iPhone
Geplaatst door Eric Hes, Last modified by Eric Hes aan 07-12-2016 17:09

Als je problemen hebt met een website is het altijd een eerste stap om de browser cache te legen. Op een iPhone doe je dat volgens onderstaande stappen.

De screenshots hier zijn van een iPhone 6 met iOS 10.
Voor het legen van de cache op andere apparaten kun je deze website raadplegen: http://www.refreshyourcache.com/nl/home/

1. Open Instellingen/Settings op je iPhone en scroll naar Safari, klik daarop.

2. Scroll vervolgens naar "Clear History and Website Data" (of dit in het Nederlands) en klik hierop.

3. Klik in de popup die dan verschijnt op "Clear History and Data" (of dit in het Nederlands).

4. De popup verdwijnt weer en "Clear History and Website Data" is niet meer aanklikbaar, wat betekent dat de cache leeg is.