Inloggen
Geplaatst door Eric Hes, Last modified by aan 16-02-2014 22:20
Inhoud
  1. Inloggen
  2. Wachtwoord vergeten

Inloggen

U kunt inloggen op Silverstripe CMS door achter het domein van uw website /admin te tikken. Als uw website adres bijvoor beeld www.mijnwebsite.com is, dan is het adres om in te loggen op het cms www.mijnwebsite.com/admin .
Het volgende inlogscherm verschijnt dan:

Door een vinkje te zetten voor "Wachtwoord onthouden voor de volgende keer?" hoeft u niet iedere keer opnieuw in te loggen. Let op! Doe dit alleen op uw eigen computer, als u dit op een openbare computer doet zouden onbevoegden kunnen inloggen doordat uw wachtwoord op de computer is opgeslagen.

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken door op "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" te klikken. het volgende scherm verschijnt:

Vul hier het e-mailadres in waarmee u altijd inlogt en klik op "Nieuw wachtwoord aanmaken". U ontvangt vervolgens op dit e-mailadres een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.